dilluns, 6 de desembre del 2010

ALADÍ I LA LLÀNTIA MERAVELLOSA.


En aquesta activitat, el nostre objectiu és que els nens associïn la música amb literatura popular. Sonarà l' audició principal, el fragment " La Fantàstica història del príncep Kalender", que forma part de la Suite Sheherezade composada per Nicolai Rimski-Korsakov.
En la introducció d' aquesta, apareixerà la titella Scheherezade tot ballant amb la música. Quan comença la part A de l'audició, l' educador començarà a explicar el conte de l' Aladí, o algun que formi part del recull de contes de les 1001 Nits.
Es pot afegir material de suport com per exemple il·lustracions per tal de mantenir l' atenció del nen cap a la màgica història. L' educador intentarà sincronitzar el conte amb l' audició per tal d' acabar al mateix moment.
Després, es farà una petita explicació de qui és la Sherezade, de com se la imaginen els nens ( fa bona olor? vesteix amb mocadors de colors? té una veu dolça?) , de l' Història de les 1001 nits i de que el rus Nicolai Rimsky-Korsakov es va inspirar en aquesta dona per a composar aquesta Suite, que porta per títol el seu nom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada